Eerste etappe van de Pelgrimsroute Hildegard von Bingen

Loop met ons mee

Vanuit Bollenbach organiseren wij een Hildegard-von Bingen wandelweek. Centraal staan vijf etappes van de in totaal 10 waaruit de officiële Hildegard von Bingen Pelgrimsroute bestaat (bijna 140 km lang) .
We hebben per etappe een tekst gemaakt die je begeleid met extra informatie en vertalingen van teksten op de informatieborden langs de route.
In een eerder bericht hebben we een oproep gedaan om je aan te melden als tester van de vijf door ons geselecteerde etappes. Voordat we daadwerkelijk gaan wandelen leek het ons wel handig om ‘buitenstaanders’ als ‘proefkonijnen’ op pad te sturen om te checken of alles klopt.


En gelukkig hebben zich al twee mensen aangemeld om in april de wandeling voor ons te lopen. Geweldig! Mocht je beschikken over een kritische geest en ben je bereid deze op onze pelgrimsroute los te laten dan kan je je nog aanmelden. In mei willen we officieel starten met de Hildegard Wandelweek. Dus welkom als je in april een weekje vrij wilt maken. Lees hier meer over de vraag naar testers. En wil je meer informatie of je aanmelden om een deel van de route te lopen klik dan hier.

hieronder krijg je een indruk te krijgen van de eerste etappe van de route. Voel je vrij er eens doorheen te scrollen!

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Conny Sprinkhuizen schreef:

    Ik doe mee 👍

Geef een reactie