Eerste etappe van de Pelgrimsroute Hildegard von Bingen

Loop met ons mee

Vanuit Bollenbach organiseren wij een Hildegard-von Bingen wandelweek. Centraal staan vijf etappes van de in totaal 10 waaruit de officiële Hildegard von Bingen Pelgrimsroute bestaat (bijna 140 km lang) .
We hebben per etappe een tekst gemaakt die je begeleid met extra informatie en vertalingen van teksten op de informatieborden langs de route.

De route is in maart getest en eind maart/begin april en eind april hebben we al twee wandelgroepen die 5 etappes van de route vanuit Bollenbach gaan lopen. Natuurlijk blijven we openstaan voor verbeteringen dus mocht je beschikken over een kritische geest en ben je bereid deze op onze pelgrimsroute los te laten meld dan dan ook vooral aan. Wil je meer informatie of je aanmelden om een deel van de route te lopen klik dan hier.

hieronder krijg je een indruk te krijgen van de eerste etappe van de route. Voel je vrij er eens doorheen te scrollen!

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Conny Sprinkhuizen schreef:

    Ik doe mee 👍

Geef een reactie