Wandel mee in het spoor van Hildegard von Bingen

Etappe 2

Kies jij ook voor een gezonde start van het nieuwe jaar? Boek dan een wandeltocht in het spoor van Hildegard von Bingen. Loop elke dag een deel van de pelgrimsroute vanuit Bollenbach en verken zo de mooie Hunsruck op een originele manier met als hoogtepunt het eeuwenoude klooster op de Disibodenberg. Een magische plek waar Hildegard von Bingen de eerste 40 jaar van haar leven woonde.


We hebben vijf etappes voor je geselecteerd die je vanuit Bollenbach kan lopen, inclusief elke dag een wegbreng en ophaalservice. Ben je bereid de route ook nog aan een kritisch oordeel te onderwerpen dan krijg je 10% korting op je verblijf in Bollenbach.
Inmiddels hebben 2 koppels zich al aangemeld voor de maand april/begin mei. Maar er is altijd ruimte voor meer pelgrims!
Lees hier alles over hoe je aan te melden, de kosten en wat je mag verwachten.

Ter aanmoediging en inspiratie publiceer ik hierbij ook de (concept) tekst bij de tweede etappe.
De tekst van de eerste etappe vind je hier.


Loop mee en je komt alles te weten over deze veelzijdige non, abdis van twee eigenhandig gebouwde vrouwenkloosters, theologe, componiste, geneeskundige en visionair uit de 12de eeuw. A real ‘power woman’.

Geef een reactie