Urban Sketching in de Hunsruck

on

Je tekent op verrassend mooie en originele plekken

Ooit gehoord van het enige nog bestaande rotsklooster ten noorden van de Alpen? Dat vind je – met een beetje moeite – in Bretzenheim. Een wijndorpje aan de rivier de Nahe met een geschiedenis die tot ver voor onze jaartelling teruggaat; maar ook het grootste Amerikaanse openlucht krijgsgevangenkamp van na de Tweede Wereldoorlog kende; het ‘Feld des Jammers’.

Ga mee op het kluizenaarspad

Wij nemen je mee naar Bretzenheim om te tekenen bij de kluizenaarsgrot. Uiteraard maak je eerst kennis met het dorpje om daarna een deel van het ‘Eremitenpfad’ (het kluizenaarspad) te lopen en neer te strijken op het door schaduwrijke bomen omringde terrein van de spectaculaire kluizenaarsgrot.

Uiteraard word je die dag goed verzorgd met een lekkere lunch, voldoende te drinken en een diner tot slot.

Deze prachtige tekendag word je aangeboden tijdens de vakantieweek Urban Sketching Bollenbach & Beyond’ ( van 30 juli tot 5 augustus of van 22 tot 28 oktober) als mogelijke invulling van je vrije woensdag. Extra kosten: 35 euro per persoon, inclusief lunch, drankjes en diner (bij voldoende belangstelling)

Geef een reactie