Wil jij net als GreeN ook je eigen schilderstijl ontdekken

Meld je aan voor een
schilderworkshop in Bollenbach

Laat je inspireren door Conny Sprinkhuizen, professioneel beeldend kunstenaar, afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en haar sporen ruimschoots verdiend als docent.

EN Kom Een stap verder

Meld je aan voor een schilderworkshop waarbij aandacht voor jouw wensen voorop staat. Zowel beginners als gevorderden komen aan hun trekken. Je gaat in ieder geval naar huis met het voldane gevoel weer een stap verder gekomen te zijn of een fantastische nieuwe hobby ontdekt te hebben.


Wie is GreeN

GreeN is het logo dat Conny gebruikt voor recent werk. Het logo is een Januskop en staat voor de twee kanten van Conny: de kunstenaar en de tuinontwerper/tuinier met een hartstocht voor alles wat groeit, bloeit en leeft op onze aarde.

Het mooie is dat haar logo een eigen leven is gaan leiden als het duo GreeN en Haas.
Zij hebben zich losgemaakt uit de strakke vormgeving van een logo en zijn multi-inzetbaar.
De wijnkistjes van GreeN en Haas zijn waarschijnlijk wel bekend en ook hun driedimensionale verschijning. En inmiddels genieten ze zelfs al enige bekendheid als pelgrims op de Hildegard von Bingen pelgrimsroute dwars door de Hunsruck.


Online tentoonstelling

Minder bekend is hun rol bij de ontdekking van een eigen schilderstijl.
Daarom hebben we hier online een kleine tentoonstelling ingericht rondom dit thema.
Ter inspiratie!

Geef een reactie