Schilderweek augustus was een succes

Heerlijk aan de slag in de grote tuin van Conny
Je bent er echt even helemaal uit

‘Ik voel me enorm verwend met aandacht, een goed gesprek, lekkernijen, heerlijke maaltijden en last bus not least fijne lessen’, aldus een van de cursisten

Het was weer genieten, voor mij en voor de cursisten. Het thema van de schilderweek was deze keer ‘Sprookjes’. Het blijft spannend om te zien hoe deelnemers het thema oppakken en uitwerken. En ook of ze wel uit de voeten kunnen met het thema. Van te voren krijgen de cursisten een mail waarin ik ze vraag om alvast na te denken over ‘het sprookje’ en krijgen ze ter inspiratie ook voorbeelden uit de kunstgeschiedenis.

Deze groep kon goed uit de voeten met het thema en ieder heeft het uiteraard op geheel eigen wijze opgepakt en uitgewerkt. Wat nog niet klaar is gaan ze thuis afwerken en dan mogen ze altijd nog feedback vragen. Dat zie ik als een vorm van ‘na-zorg’, service, of hoe je het ook wilt noemen.

In het atelier was het lekker koel en wordt geconcentreerd gewerkt.
Sprookjes van Grimm en hans christian Andersen waren populair

De cursisten hadden zich lekker ingelezen. Het leuke van zo’n breed thema is dat er sprookjes voorbij komen die ik zelf vergeten was en voor je het weet zit je elkaar sprookjes te vertellen en wat je daar zo in aanspreekt. Een van de deelnemers vond de sprookjes van Grimm zo grimmig en is op zoek gegaan naar een sprookje waar de vrolijk van werd. Ezeltje Strekje was het resultaat van haar zoektocht. En een andere cursist wilde of kon eigenlijk niet kiezen en heeft een collage van sprookjes gemaakt.

Zoekplaatje

Nog twee cursussen in oktober

Lijkt het je leuk om zelf ook eens een schildercursus te doen dan kan je dit jaar nog meedoen aan een van de twee cursussen in oktober.
Van zondag 2 oktober tot zaterdag 8 oktober
en van zondag 9 oktober tot zaterdag 15 oktober. Voor slechts 600 euro all in.
Klik hier voor meer informatie en wie weet ontmoet ik je dan in een prachtig herfstig Bollenbach.

De knuppel, de tafel, en de goudstukken.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Carla Bout schreef:

    Het was geweldig leuk en een heerlijke ontspannen week. Dankjewel

  2. alob46 schreef:

    Dank je Carla, ik heb ook genoten van je aanwezigheid, enthousiasme en inzet!

Geef een reactie