Wie wil een paar dagen helpen de laatste bessen te oogsten

GEZOCHT : PLUKKERS IN JULI EN AUGUSTUS

Zelfgemaakte jams en chutneys

De struiken hangen vol. We doen ons best maar we kunnen nog wel wat helphandjes gebruiken. Heb jij zin om een paar dagen naar Bollenbach te komen om aalbessen, kruisbessen, zwarte bessen en witte bessen te plukken, in te maken en als dank een paar heerlijke zelfgemaakte jams, chutneys mee naar huis te nemen? Dan ben je van harte welkom.

Kosten

De enige kosten zijn je reiskosten plus logies in mijn Bed & Breakfast (35 euro pp per nacht).
Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet. Lunch en diner zijn in dit geval bij de prijs inbegrepen. En heb je een hond, dan mag je die zonder extra kosten meenemen. Kom je met de trein, laat dan tijdig weten hoe laat je in Kirn arriveert (het dichtstbijzijnde station) dan halen we je gratis op en brengen we je op de dag van vertrek ook weer naar het station terug.


Stuur een mail indien je belangstelling hebt, welke dagen je denkt te komen, speciale wensen hebt of een 1 persoons kamer wilt, dan krijg je per omgaande alle benodigde informatie.

PS Neem eventueel een paar eigen glazen potten mee om jams en chutneys in te maken.

Geef een reactie