SEIZOENSFRUIT PLUKKEN EN VERWERKEN

Ook in 2023 weer plukkers gezocht voor de appels en de peren

Kom in september of oktober (afhankelijk van de rijpheid van de appels en peren) naar Bollenbach en help ons met het plukken, verwerken en naar de fruitfabriek brengen van het grootste deel van de oogst aan appels en peren uit eigen tuin.
Na het plukken maken we chutney en/of jam van een deel van de oogst.
Data zijn in overleg. Je moet in ieder geval rekenen met minimaal drie nachten verblijf in mijn B&B Connies Arthouse, Wiesenstrasse 3 in Bollenbach.

Kosten: 35 euro per nacht all inclusive.

Programma in grote lijnen

Dag 1: aankomst en diner
Dag 2: plukken
Dag 3: verwerken
Dag 4: laatste ontbijt en vertrek
Uniek: sap-proeverij

Uniek: sap-proeverij

Op dag 2 organiseren we ’s avonds een speciale ‘Sap-proeverij’, die eventueel aangevuld kan worden met een mooie keuze aan Hunsrück wijnen. Hiervoor brengen we dan wel extra kosten in rekening. Je kan na afloop altijd een bestelling plaatsen van je favoriete sapje en/of wijn. Kom je in oktober dan regelen we een rondleiding door de fruitfabriek.

Kosten: 35 euro per nacht all inclusive

Aanbieding: mocht je langer blijven dan 3 nachten dan betaal je 30 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt en lunch.

Aanmelden: stuur een mail met je voorkeuren of maak een telefonische afspraak om een en ander af te stemmen. Met name de gewenste data zijn belangrijk i.v.m. de mogelijkheid tot oogsten. We horen graag van je/jullie.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie