GreenGarden in pauselijke kleuren


Haas heeft er duidelijk genoeg van, maar volgens GreeN moet hij beter uit z’n doppen kijken. Volgens mij hebben ze allebei een punt. De tuin heeft nog overwegend (29-04-21) geel, witte tinten tegen een frisgroene achtergrond. Een groene zee met veel geel (-witte) golfjes zou je kunnen zeggen, als je Haas een plezier wilt doen. Hij is tenslotte van het groen-geile volkje.


Maar ook GreeN heeft gelijk. Al zal Haas nog wel even geduld moeten hebben voordat in Bollenbach de Paus overtroefd wordt door een bont pallet van zomerse tinten. Maar als je goed kijkt is er nu ook al veel te genieten voor een kleurenliefhebber.
En zit nou juist de kunst niet verborgen in het nog prille, het schaarse, het kwetsbare?


Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. ben schreef:

    Wat hebben de dieren een mooie tuin en jij groene vingers !

Geef een reactie