BEELDHOUWEN MET SPROKKELHOUT EN BOTANISCH TEKENEN EN -SCHILDEREN


Naast schilderworkshops bied ik dit jaar ook een eendaagse workshop ‘beeldhouwen met sprokkelhout’ aan. We gaan het bos in, verzamelen gekke takken en stukken hout en in mijn atelier leer je hier een sculptuur van te maken.

Je kan deze workshop combineren met een midweek Botanisch tekenen en -schilderen met Hildegard von Bingen. Meer informatie over deze workshop vind je hier.

De data zijn vrij naar keuze, behalve wanneer je workshop ‘beeldhouwen met sprokkelhout ‘ wilt combineren met een schilderworkshop. Laat via de mail je voorkeur voor een datum weten en of je kiest voor een combinatie van workshops. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie met een voorstel.

Je logeert in mijn B&B Connies Arthouse. Kom je met de trein dan hebben we als extra service een gratis ophaal- en wegbreng dienst.
Het dichtstbijzijnde station is Kirn. Laat wel tijdig je aankomsttijd weten.
En ook je hond is, in overleg, meer dan welkom. Gratis.

De kosten voor de workshop ‘beeldhouwen met sprokkelhout’ zijn 65 euro voor een dag.
De kosten voor de workshop Botanisch tekenen en schilderen zijn 350 euro all in voor drie nachten (van woensdag tot zaterdag).


Disibodenberg
Kleine groepjes

Marjolein: ‘Ik kwam om te ecoprinten en hoewel het niet Conny haar specialisme was heeft ze wel een goed oog en kon ze me toch bij elk werk een stapje verder helpen en de puntjes op de i zetten. Echt geweldig.’

Mijn voorkeur gaat uit naar kleine groepjes zodat ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven en kan je ook van elkaar leren. Zo geef ik het liefst les. Maar boven alles is het voor mij belangrijk dat jij het naar je zin hebt, je welkom voelt en iets geleerd hebt als je weer naar huis gaat.

Disisbodenberg met uitzicht over het Nahedal
Wat kan je verwachten
  1. Deskundige,  individuele begeleiding, minimaal 5 uur per dag
  2. Een goed uitgerust atelier
  3. Schildersmateriaal  ter beschikking
  4. Maximaal  6 deelnemers
  5. Er zijn vier gastenkamers beschikbaar (inclusief een 1 persoonskaper en een kamer met twee extra lange bedden), met eigen douche en toilet.
  6. De lessen worden gegeven door Conny Sprinkhuizen, beeldend kunstenaar en opgeleid aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag.

‘Ik voel me enorm verwend met aandacht, een goed gesprek, lekkernijen, heerlijke maaltijden en last bus not least fijne lessen’, aldus een van de cursisten

Aanmelden

Laat mij het vooral weten als je belangstelling hebt voor het volgen van een schilderworkshop, een workshop ‘ beeldhouwen met sprokkelhout’ of een cursus botanisch tekenen en -printen. En ook wat je specifieke wensen zijn, inclusief voorkeur voor bepaalde data en met hoeveel personen je komt.
Klik hier voor aanmelding. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een offerte aangeboden.

Over Connies Arthouse

Connies Arthouse, B&B en atelier in één, ligt in Bollenbach in de nog vrij onbekende Hunsrück op gemiddeld vier en een half uur rijden vanaf Utrecht (of 200 km vanaf Maastricht). Rust, ruimte, een prachtige tuin, de schoonste lucht en een van de meest corona-milde regio’s van Duitsland garanderen een heerlijke vakantie. En ik overdrijf niet als ik zeg dat al mijn gasten aangenaam verrast zijn en super enthousiast over deze plek. Sommigen noemen het zelfs het Toscane van Duitsland of krijgen een Zuid-Frankrijk gevoel.

4 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie