BOLLENBACH KOMT NAAR JE TOE

Connies Online Schilder-en tekencursus

Om tegemoet te komen aan het ‘schilder-gat’ dat ontstaan is door de coronacrisis heb ik besloten om de komende tijd online schildercursussen aan te bieden.
Je krijgt van mij een helphandje om vanuit huis en met hulp van ‘Bollenbach’ lekker aan de slag te gaan met kwast, verf of potlood.

Stuur een mail als je geïnteresseerd bent en geef zo de aftrap voor de start van je eerste online-les. Een experiment waarbij het ook voor mij leren is. Leren om als docent on-line les te geven. Een hele andere kunst dan ‘gewoon’  les geven. Ik verheug me erop. Hoe gek dat misschien nu ook klinkt.

wp-15855039965773348224995807210544.jpg

Hoe gaat het in z’n werk

Een les bestaat uit vier stappen of fases:

Stap 1

Jij bent aan zet
De eerste vraag die ik je na je aanmelding per de mail zal stellen is :
Wat wil je leren? Of verder perfectioneren of waar ben je nieuwsgierig naar?
Laat mij dit in een retourmail weten.
Samen aan zet
Je krijgt van mij dan een handreiking toegestuurd die onder meer bestaat uit vragen als: wat is je ervaring met schilderen en / of tekenen en heb je voorbeelden van je eigen werk die je vraag illustreren. Zo kan ik me een beter beeld vormen van je niveau en in mijn lessen goed aansluiten op jouw behoeften.

Stap 2

Ik ben aan zet
Op basis van jouw antwoorden maken we gezamenlijk je vraag  tot een werkbaar experiment, zodat ik een instructiefilmpje in elkaar kan zetten waarmee jij vervolgens aan de slag kan.

Stap 3

Samen aan zet
Loop je vast in je opdracht dan kan je online maximaal drie (video -) sessies aanvragen via mail, messenger of whatsApp. Die plannen we dan in op een moment dat het ons beiden het beste uitkomt.

Stap 4

Jij bent aan zet
Je rondt je opdracht af en stuurt een foto van het resultaat /de resultaten per mail naar mij.
Ik ben aan zet
Je krijgt hierop feedback.
Samen aan zet
Daarna besluit je of verder wilt werken aan je opdracht.  Samen bekijken we dan wat de volgende stap zou kunnen zijn en begint les 2.
Zo niet, dan heb je er weer een hele leuke en nuttige ervaring bij.

Wat kost het?

Voor het totaal pakket van de vier stappen betaal je vooraf 15 euro. Maak je geen gebruik van stap 3 dan kost de les je 12 euro.

IMG_4704

 

Geef een reactie