De mooiste wandelingen van Duitsland

Ook de Hunsruck wordt genoemd


Het in Duitsland enorm populaire Wander Magazin heeft in een speciale bijlage de mooiste wandelwegen voor 2022 in het zonnetje gezet. Op de voorkant is de Geyerlay afgebeeld, de langste wandelbrug van Duitsland die, je raadt het al, in de Hunsruck ligt. Je kan er fantastische wandelingen omheen maken, maar zorg wel dat je dit niet in het hoogseizoen doet want door de toegenomen bekendheid wordt het hier steeds drukker.
Gelukkig zijn er nog genoeg alternatieven in de Hunsruck, van droomkronkels, premium wandelwegen tot pelgrimsroutes en lange themapaden zoals bijvoorbeeld de Ausoniusroute en de Hildegard Von Bingen Pilgerweg.

Ik heb al eerder in mijn blog aandacht besteed aan wandelen in de Hunsruck. Zoals bijvoorbeeld in dit bericht.
Op de website van de Saar Hunsruck Steig staan alle droomkronkels beschreven en vind je nog veel meer informatie over wandelen in onze prachtige regio.

Het Wander Magazin heeft ook een eigen website. Klik hier als je nieuwsgierig bent of dit speciale nummer wilt bestellen.

Geef een reactie