Geef het stokje door

IK SPONSOR VOOR EEN …XXX …BEDRAG
1 of meerdere pagina’s van het Kunstboek ‘ Een gijzeling aan de Moezel’
en geef het stokje door aan….

Is dat geen leuk idee?
Jij sponsort bijvoorbeeld met 5 euro 1 pagina van het Kunstboek ‘ Een gijzeling aan de Moezel’
of je kiest ervoor meerdere pagina’s te sponsoren:

5 voor 10 euro

10 voor 15 euro

20 voor 20 euro

30 voor 25 euro

40 voor 30 euro

50 voor 35 euro.

Een gijzeling aan de Moezel

Als tegenprestatie verstoppen wij op elke pagina die jij sponsort jouw naam of een naam/namen die jij uitkiest (bijvoorbeeld van een familielid, vriend of vriendin, partner, kind).

En jij meldt op je Facebookpagina aan wie je vervolgens het stokje door geeft. Dat kan je doen door of hier te klikken of dit bericht op je eigen pagina te plaatsen (met koperen en plakken).

IK SPONSOR VOOR … EURO 1 (of meerdere) pagina (‘s) van het Kunstboek ‘Een gijzeling aan de Moezel’ van Conny Sprinkhuizen. Meer informatie over het Kunstboek vind op www.conniesarthome.com en geef het stokje door aan….Ik kies ervoor 1 pagina te sponsoren voor 5 euro 5 pagina’s voor 10 euro10 pagina’s voor 15 euro20 pagina’s voor 20euro 30 pagina’s voor 35 euro40 pagina’s voor 40 euro50 pagina’s voor 45 euroAls tegenprestatie verstoppen we op elke pagina die jij sponsort je naam of en naam/namen die jij opgeeft (bijvoorbeeld van een vriend of vriendin, familielid, kind, partner).Jij meldt hier aan wie je vervolgens het stokje door geeft en deelt het bericht op je eigen Nieuwsoverzicht (en/of deelt het op je andere social media).Als je een bedrag wilt overmaken ga dan naar www.conniesarthome.com/contact en stuur een mail waarin je het bedrag vermeldt. Je krijgt dan per omgaan de het rekeningnummer.

Klik hier als je mee wilt doen aan de actie ‘Sponsor een pagina‘ van het Kunstboek en stuur een mail met het bedrag dat je wilt bijdragen plus de naam of namen die op de pagina (‘s) verstopt moet (moeten) wordt (worden).

Geef een reactie