Sponsorpagina


Een drieluik over de Hunsruck


GreeN heeft het project ‘ een drieluik over de Hunsruck’ in productie genomen.
Het eerste deel gaat over ‘ Drie nonnen aan de Nahe en de Rijn’ , een kunstboek over Hildegard von Bingen, haar medezusters Jutta von Sponheim en Richardis von Stade dat zich afspeelt in de 12de eeuw.
In het twee deel beschrijft staat het verhaal van een spectaculaire 14de eeuwse gijzeling van een machtige aartsbisschop door een jonge gravin centraal
En het derde deel gaat over onze hartstocht voor de filmtrilogie Heimat van de internationaal bekende maar in de Hunsruck geboren en getogen regisseur Edgar Reitz.

Het is de bedoeling om het eerste deel eind 2023 te publiceren. Daarvoor is nog wel het een ander nodig. Op een speciaal voor dit doel ontworpen website kan je daar alles over lezen.

Tegelijkertijd is GreeN gestart met de voorbereidingen voor het tweede kunstboek met een aartsbisscvhop en een gravin in de hoofdrol: Balduin von Trier en Loretta von Sponheim .

Klik hier om meer te weten te komen over alternatieve manieren om de uitgave van beide delen mogelijk te maken.

En

Misschien ook interessant: testers gezocht voor ‘ wandelen in het spoor van Hildegard‘ en ‘ontdek de locaties van een gijzeling aan de moezel’