Kalender 2022

Voor de echte liefhebber

GREEN/SPRINKHUIZEN HEEFT VOOR HET NIEUWE JAAR IN KLEINE OPLAGE EEN KALENDER UITGEBRACHT MET ALS THEMA ‘ DE GIJZELING AAN DE MOEZEL’ .
Je krijgt ELKE MAAND EEN ANDERE AFBEELDING VAN EEN VAN DE KASTELEN VAN DE ADELLIJKE FAMILIE VON SPONHEIM, DIE IN DE MIDDELEEUWEN over GROTE DELEN VAN DE HUNSRUCK heerstte EN VAN HUN GROTE TEGENSTREVEr IN DE 14DE EEUW: AARTSBISSCHOP BALDUIN VON LUXEMBURG, GECOMBINEERD MET EEN MINIATUUR VAN DE HAND VAN CONNY SPRINKHUIZEN.

DE KALENDER KAN JE BESTELLEN DOOR HIER te klikken en EEN MAIL TE STUREN MET JE NAAM EN ADRES EN HET gewenste AANTAL. JE KRIJGT DAN PER OMGAANDE EEN BEVESTIGING MET DE BENODIGDE INFORMATIE EN ZODRA HET BEDRAG (13 EURO EX PORTO) IS OVERGEMAAKT WORDT DE KALENDER JE TOEGESTUURD.
OP DE KALENDER HEB JE ALLE RUIMTE OM JE EIGEN DINGEN TE NOTEREN. het FORMAAT is A4 (2 MAAL A5 met BOVENKANT FOTO en ONDERKANT KALENDER).


Geef een reactie