Een non in het spel

OlieBollenbach

Waren het de honden-oliebollen?

Waarom waren de gasten van Constance zo van slag toen er onverwacht met oud en nieuw een schrijfster opdook in Bollenbach. Waren het de honden-oliebollen die ze had meegenomen en waar de aanwezige honden op aanvielen als een meute uitgehongerde wolven op een verloren schaap? Was het de outfit van de schrijfster, gekleed voor een avondje opera in plaats van een winters plattelandsfeestje?
Of speelde er misschien iets heel anders

Ms Marple in Bollenbach

Het antwoord op deze vragen lees je in het Feuilleton ‘ Oud en Nieuw in Bollenbach. Een non in het spel ‘. Het feuilleton bestaat uit 20 hoofdstukjes met originele tekeningen van GreeN/Conny Sprinkhuizen. Je kan het lezen als een hommage aan Ms Jane Marple, de heldin uit het Britse dorpje St Mary Mead, geschapen door van Agatha Christie. Maar het feuilleton is zeker geen detective in haar beroemde stijl, dat zou te veel eer zijn.
Het heeft zeker detectiveachtige elementen, maar is ook een feuilleton over Bollenbach en omgeving en duikt de geschiedenis in door je mee te nemen in het spannende gijzelingsdrama dat in de 14de eeuw plaatsvond aan de Moezel.

Sponsors

Over dit drama, waarbij een jonge gravin uit de Hunsruck een van de machtigste mannen van haar tijd gijzelt, maakt GreeN een bijzonder kunstwerk dat zowel reis-, geschiedenis- als kunstboek wordt. Om dat boek uiteindelijk te kunnen publiceren zijn sponsors nodig. Veel sponsors.
Het feuilleton is dan ook onderdeel van een fondsenwervingscampagne (waarover later meer) om dit eerste project van GreeN te kunnen realiseren.

Je kan het feuilleton volgen door 20 euro te doneren. Je krijgt dan vanaf 10 december elke dag een deeltje in je mailbox of 22,50 euro en dan krijg je het complete verhaal als PDF of E-pub rond 30 december gemaild.

Laat even weten of je mee wilt doen. Dat kan door een mail te sturen waarin je aangeeft waar je voorkeur naar uit gaat.

Een Voorpublicatie lees je in mijn laatste Nieuwsbrief.
We zijn je bij voorbaat al enorm dankbaar.


4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ineke Jehee schreef:

    Leuk!

  2. oranjewoudstraat schreef:

    Leuk initiatief!

  3. alob46 schreef:

    Bedankt!

Geef een reactie