GreeNSpot tuin (5)

Foto’s gemaakt door GreeN op 17 april in het jaar 1 Corona (2021)

Wat fijn Haas, dat je een geelgroene achtergrond hebt. Nu weet ik zeker dat je mijn maatje bent. Vandaag heb ik een rondje door de tuin gemaakt. Jammer dat je op de loop ging, want ik belandde per ongeluk op wat ik dacht dat de mesthoop was. Echt griezelig. Gelukkig kon onze tuinkunstenaar het raadsel snel voor mij oplossen.

Links onder zit ik op de mesthoop en recht boven ben ik ik de bloementuin beland.

Het blijkt super goede aarde te zijn, compost, afkomstig van tuinafval, schillen van onbespoten fruit, restanten van groente, eierschalen en gehakseld hout. Hoe ik dat allemaal weet? Ik belandde na de ‘mesthoop’ in de bloementuin waar de kunstenaar bezig was met de grond van de zelf gekweekte compost te voorzien. Daar vertelde ze mij dit interessante verhaal. Een kring-loopje. Weer eens wat anders dan jouw eeuwige haas-op-de-loop.

Geef een reactie