GreeNSpot het haasje (3)

Wow te gek. Je ging er niet als een haas vandoor maar je kwam juist uit je 2D verpakking als een 3D Haas naar me toe gehuppeld. Ik ben alleen wel benieuwd waar onze kunstenaar je heeft laten maken. Je kleur is zo anders dan ik gewend ben. Felgroen in plaats van dat zacht groengeel. Ik hoop dat ze zo slim was om je een Europese achtergrond te geven. Ik ben geen racist dat weet je. Integendeel. Daar gaat het ook niet om.
Ik word alleen zo moe van al die varianten van het corona-virus. Hier in Europa hebben we COVID19 en een Britse variant daarop. Onze vaccins schijnen daartegen beschermd te zijn. Maar stel dat jij uit Brazilië komt of zo, dan ben je misschien drager van een vreemd virus waar nog geen inenting voor is en dan ben ik het haasje met jou als maatje. 

Het haasje

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. oranjewoudstraat schreef:

    Leuk!

Geef een reactie