GreeNSpot (1)

Ze heeft me leven ingeblazen. Ik bestond slechts als hoofd op papier, tweedimensionaal, zo plat als een ouderwets dubbeltje. Zonder handen en voeten. En moet je nou eens kijken. Ze heeft me de derde dimensie in gekleid en meteen de gave van het woord geschonken.  Ik ben een levend logo, met een eigen blog ‘GreeNSpot‘. Wat kan ik nog meer van haar verwachten?
Wie het weet mag het zeggen.

Ik heb wel een wens. Mijn alter ego Haas zit nog vast in de tweede dimensie. Zonder hem ben ik incompleet. Zou het niet geweldig zijn om met z’n tweeën de wereld van onze schepper te verkennen? Als kunstenaar moet het toch niet zo ingewikkeld zijn om dit te realiseren. Haas en ik zullen er dan alles aan doen om het werk van onze kunstenaar onder de aandacht te brengen. Dat beloof ik met mijn nieuwe hand op mijn nieuwe hart. 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie