Connies objecten

Er waren voor Ernst treurige en vrolijke vazen, trotse en nederige, er waren verliefde vazen en vazen van passie… Er waren vazen van verlangen en er waren dode vazen, die alleen herleefden, als hij er een bloem in zette. Hij had dit heel ernstig gezegd, zonder een lach, ook zonder de dweping van een artist of een dichter: bijna laconiek had hij over zijn vazen gesproken …

(Uit: Louis Couperus – Boeken der kleine zielen)

Ik geloof dat ook dingen een ziel hebben. En dan bedoel ik natuurlijk niet de dingen die het gevolg zijn van kapitalistische huisvlijt en ‘en masse’ van de lopende band rollen, maar de handgemaakte voorwerpen van kunstenaars en ambachtslieden.

Ik probeer de voorwerpen die ik maak ook een ziel in te blazen waarbij humor en schoonheid hand in hand gaan. Klik hier als je meer wilt zien.

Te koop
Het werk dat je op deze pagina ziet is of in opdracht gemaakt van particulieren en bedrijven of voor mezelf.  Ook voor jou kan ik iets maken. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal uren, de materialen, of ik het op locatie maak of in mijn atelier. Het is dus altijd maatwerk en geen object is hetzelfde.

Je kan mijn werk ook komen bekijken in mijn atelier in Bollenbach op de Hunsruck in Duitsland. 
In Bollenbach run ik een Bed & Breakfast ‘ Connies Art house’, zodat je in alle rust een dagje of langer kunt blijven.

Voor meer informatie over mijn B&B klik je hier

Sweetie Darling. Maakt deel uit van een particuliere collectie.
Hippe vogel geland in Connies Garden
En weer een vreemde vogel. Nu in Connies Greenhouse

Geef een reactie