Wie is GreeN

Wonen en werken in Duitsland

Als kunstenaar, opgeleid aan de koninklijke academie voor beeldende kunsten in Den Haag, heb ik mijn roots in Scheveningen. Ik woon en werk echter het grootste deel van het jaar in Duitsland waar ik mijn atelier heb en mijn Bed & Breakfast, Connies Arthome.

Als GreeN werk ik samen met andere kunstenaars en schrijvers en ben ik zowel producent als uitvoerend kunstenaar van uiteenlopende projecten. GreeN is een label waar ik merken onder kan hangen als : GreeNart, GreeNbooks, GreeNwokshops, GreeNery en GreeNSpot.
GreeN is dus eigenlijk een marketinginstrument om mijn werk op een andere manier dan tot nu toe onder de aandacht te brengen.

GreeNprojects

GreeN heeft begin dit jaar besloten ‘ Scivias. Ken de wegen van de Hunsrück‘ (WOW) in productie te nemen.

Scivias bestaat uit meerdere projecten:

* Onder de noemer ‘ de helse en heilige Middeleeuwen‘ ben ik begonnen met het project ‘Een gijzelaars drama‘, dat zich afspeelt in 14de eeuwse Hunsrück. De hoofdrolspelers in dit drama zijn. de aartsbisschop van Trier en keurvorst van het Heilige Roomse Rijk, Balduin von Luxemburg en gravin Loretta von Sponheim.
Op deze website en op Instagram hou ik je op de hoogte van de vorderingen.
Het tweede project dat zich in de 12de eeuw afspeelt zal gaan over de levens van Hildegard von Bingen en Jutta von Sponheim.