De vijf best gelezen artikelen van 2022

Top 5

Uit de statistieken van deze website blijkt dat jullie, lezers, de volgende artikelen op http://www.conniesarthome.com het afgelopen jaar het meest interessant vonden:

Een

En heeft de nummer 1 van de ‘vijf best gelezen artikelen van 2022’ ook nog tot acties geleid ? Gelukkig wel. Evenals de nummer 2. Ik heb inmiddels aanmeldingen voor de schilderworkshop van juni 2023 en voor de workshops botanisch tekeningen en schilderen in de sfeer van Hildegard von Bingen. Geweldig natuurlijk. Maar voel je vooral van harte uitgenodigd je ook aan te melden.
Er is nog voldoende plek bij alle workshops.

Twee

Drie

Ook ons wandelaanbod heeft al wandelaars getriggerd. In april 2023 komen twee maal twee mensen naar Bollenbach om te wandelen in het spoor van Hildegard von Bingen. Hoe leuk is dat!

Vier

Tsja en dat je wilt weten over wie GreeN/Conny Sprinkhuizen nu eigenlijk is snap ik wel. Zeker als je naar Bollenbach komt voor een workshop, wandeltocht, om te helpen in de tuin of om kunst te kijke/kopen.

Vijf

Op vijf staat de laatste nieuwsbrief van het ‘oude jaar’. Handig om nog eens in te zien en het aanbod van Connies Arthouse tot je door te laten dringen. Wie weet inspireert het je om je ook ergens voor aan te melden.

Geef een reactie