De dag voor Christmas Eve

on

Feestpakket

Zo vlak voor kerst wil ik jullie nog eenmaal een cadeau geven.
En dat cadeau bestaat uit een fles winterpunsch met fruit uit eigen tuin, alcoholvrij dus ook geschikt voor kinderen en een fles appelsap, ook van eigen fruit. Beide gebotteld door onze regionale fruitfabriek MERG. Dus als je de vorige keer te laat was met mailen krijg je nu de kans om twee vliegen in een klap te slaan.

En dan geef ik je ook nog – als weer een klap maar nu op de vuurpijl – 5% korting op de totaalprijs voor een workshop ‘botanisch tekenen en – schilderen met een knipoog‘ in de sfeer van Hildegard von Bingen.
Aanmelden voor de workshop zou zomaar eens tot je goede voornemens voor het nieuwe jaar kunnen behoren. Met 5% korting. Hoe leuk is dat!

PS
Ik geef de workshop in de maanden juni, augustus en september.
Duur: vier dagen (drie nachten). Aankomst bij voorkeur op woensdag, vertrek op zaterdag.
Voor meer informatie klik op het woord workshopÉén reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie