Schilder-workshops

Laat Corona geen spelbreker zijn

Het workshop-seizoen in Bollenbach loopt bijna ten einde. Gelukkig hebben we de na-zomer nog. Bij voldoende belangstelling gaat de workshop van 10 – 16 oktober door.
Reizen naar Bollenbach is goed te doen – zeker als je al volledig gevaccineerd bent – dus dit je kans om er nog even helemaal uit te zijn en relaxed met gelijkgestemden te genieten van Connies Arthome en tegelijkertijd je hoofd leeg te maken met je schilderwerk.

Vol is Vol. Meld je hier aan.
Stuur een mail met je wensen (een – of twee – persoons kamer, dieetwensen, hond mee) en je krijgt per omgaande bericht van mij.
Je bent van harte welkom!

Het is wetenschappelijk onderzocht dat maar liefst 42% van de toeristen meer geniet van een vakantie als ze mensen (beter) leren kennen. En dat is nu juist een van de unieke punten van de Bollenbachse schildersweken: er is alle ruimte om te zijn wie je bent en vanuit je eigen zijn de andere deelnemer (s) te leren kennen, van elkaar te genieten, te leren.

Laat CORONA deze zomer dan ook geen spelbreker zijn.
Geef een reactie