Dagtrip: Ontdek de wijn-oevers langs de rivier de Nahe

Hoogtepunten langs de Nahe

De Dagtrip

Een glas fonkelende rijnwijn of een mooie Moezelwijn. Je hebt ze vast wel eens over je tong laten rollen. Maar wist je dat beste Rieslingwijn ter wereld onder andere langs de Nahe verbouwd wordt? In dit kleine, vrij onbekende, wijngebied wordt al meer dan 2000 jaar wijn verbouwd. De vele grondsoorten en de milde temperatuur, dankzij de beschutting van het Hunsrück Massief, zorgen voor een uitstekend wijnbouwgebied.

Wijnproeverij

De trip voert je langs een aantal hoogtepunten (ook letterlijk) van het Nahedal en laat je kennismaken met een van de mooist gelegen wijngoederen waar ook nog eens uitstekende wijnen verbouwd worden. Een wijnproeverij mag je dan ook niet aan je neus voorbij laten gaan.
En ook als je niet van wijn houdt is deze trip zeker de moeite waard vanwege de prachtige route, unieke uitzichten en mooie (wijn-)stadjes en dorpen.

‘Dagtrips GreeN’ doe je in je eigen tempo, indien nodig – ‘en route’ – ondersteund door het GreeNteam , voorzien van alle benodigde informatie, een heerlijke kleine lunch en tips om van je dag een onvergetelijk uitje te maken.

Kosten 130 euro

Heerlijke Rieslingwijnen

Wat is inbegrepen:

Ontbijt plus overnachting voor 2 personen in Connies Arthome,
up to date routebeschrijving met uitgebreide achtergrondinformatie, een kleine lunch, tips voor lunch en diner en een omgevingsscan.
Telefonische ondersteuning (indien nodig) van het GreeNteam.

Niet inbegrepen:
Lunch en diner naar eigen keuze
Vervoer

Dagtrip aanschaffen

Deze dagtrip aanschaffen?
Dat kan door een cadeaubon in te wisselen en/of
een mail te sturen met daarin je wensen (aantal personen, datum) dan krijg je per omgaande de informatie die je nodig hebt om deze geweldige trip te maken.




3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie