SCHILDERLES EN BEELDHOUWEN MET SPROKKELHOUT

Een nieuw jaar, een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik organiseer dit voorjaar voor de laatste keer schilderworkshops op een vaste datum: begin mei (nog ruimte voor 1 deelnemer) en eind mei / begin juni.

Vanaf juni gooi ik het over een hele andere boeg.
Je kan nog gewoon schilderles krijgen, minimaal 2 dagen, individueel of in een eigen groepje, op de door jou gewenste data en aan jouw behoeften aangepast. Daarnaast bied ik een eendaagse workshop beeldhouwen met sprokkelhout aan, onder dezelfde condities als de schilderlessen (maar dus 1 dag). Verder blijft alles zoveel mogelijk hetzelfde als bij de workshops zoals ik die tot nu toe gaf.

Connies Arthouse is coronaproof voor maximaal vier deelnemers per workshop.
Bij mooi weer schilderen we heerlijk buiten waar ieder zijn of haar eigen plekje in de grote tuin inneemt. Bij minder mooi weer is het atelier ruim genoeg om afstand van elkaar te houden.
Deelnemers vinden het altijd superleuk, gezellig en leerzaam.
Ik heb er nu al zin in !

Data en Kosten

Voor de cursus van
zondag 29 mei tot zaterdag 4 juni

betaal je voor deelname
600 euro.
Dit bedrag is inclusief 6 overnachtingen in mijn gezellige B&B met een eigen kamer met douche, toilet en free wifi; 
een welkomst diner;  op de lesdagen ontbijt, lunch, diner, koffie, thee of frisdrank en ontbijt op de laatste ochtend;
en natuurlijk de lessen op de lesdagen.

En als je met de trein komt hebben we als extra service een gratis ophaal- en wegbreng dienst.
Het dichtstbijzijnde station is Kirn. Laat wel tijdig je aankomsttijd weten.

Niet inbegrepen: geprepareerde doeken ( deze zijn tegen kostprijs verkrijgbaar) en lunch en diner op je vrije dag.

De kosten voor individuele lessen op een voor jou geschikt moment en minimaal 2 dagen, bedragen 130 euro. Wil je met een groepje komen dan hangen de kosten af van van je wensen. Neem hiervoor contact op met Connies Arthome, telefonisch of per mail.


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_20210724_163230.jpg
Jee, hoe nu verder

Programma

Je krijgt EEN WEEK lang les met voldoende ‘ademruimte’ om te genieten van mijn huis, tuin , elkaar en de omgeving. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Je werkt aan een vooraf bekend gemaakt gezamenlijk thema (altijd verrassend)
of aan een vrije opdracht.
Vooral dit laatste is echt uniek, omdat de meeste cursussen geen ruimte geven voor vrij werk. Marjolein zei er vorig dit over

Marjolein: ‘Voor Conny bleek het geen probleem dat ik doorging met ecoprinten dat ik net ontdekt had voordat ik naar Bollenbach kwam. Thuis had ik al veel voorbereid en hier ging ik als een gek aan de slag. Hoewel het niet Conny haar specialisme is heeft ze wel een goed oog en kon ze me toch bij elk werk een stapje verder helpen en de puntjes op de i zetten. Echt geweldig.’

Dankzij de kleine groep kan ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven en kan je ook van elkaar leren. Zo geef ik het liefst les.

Wat kan je verwachten

  1. Deskundige,  individuele begeleiding, minimaal 5 uur per dag
  2. Een goed uitgerust atelier
  3. Schildersmateriaal  ter beschikking
  4. Maximaal  4 deelnemers
  5. Flexibiliteit: wil  je zelf met een groepje komen (minimaal 3 personen) dan kan dat. Neem voor meer opties  contact op!
  6. Er zijn vier gastenkamers die ik nu beschikbaar stel voor 1 persoon.
  7. De lessen worden gegeven door Conny Sprinkhuizen, beeldend kunstenaar, opgeleid aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag.

Je arriveert op zondag en met je medecursisten geniet je rond 16.00 uur van een welkomstborrel, gevolgd door een gezamenlijk diner.
Op maandag en dinsdag heb je les.
Woensdag is je vrije dag die je geheel naar eigen wensen en behoeften kunt invullen.
Donderdag en vrijdag heb je dan weer les en zaterdag is vertrekdag.

Wil je vooral genieten van mijn Ben B , de mooie omgeving, wandelen in alle rust en verder je eigen ding doen, om het eens populair te zeggen dan kan dat ook. Vrijheid blijheid.

NIEUW is de workshop beeldhouwen met sprokkelhout. Als je het leuk vind kan je een van je schilderdagen inruilen om van takken en stukken hout die we in het bos verzamelen je eigen unieke houtsculptuur te maken. Kosten: 65 euro

Aanmelden

Laat mij het vooral weten als je belangstelling hebt voor deelname aan de workshop van eind mei, begin juni.
Je ontvangt dan een bevestiging met het verzoek 25 euro inschrijfgeld over te maken. Gaat de cursus door dan wordt het inschrijfgeld verrekend met het cursusgeld.
Als de cursus niet doorgaat betaal je voor een volgende aanmelding geen inschrijfgeld.
Uiterlijk twee weken voor de start van de cursus dien je het resterende bedrag (575 euro) over te maken.
Klik hier voor aanmelding.

Over Connies Arthouse

Het Toscane van Duitsland

Connies Arthouse, B&B en atelier in één, ligt in Bollenbach in de nog vrij onbekende Hunsrück op gemiddeld vier en een half uur rijden vanaf Utrecht. Rust, ruimte, een prachtige tuin, de schoonste lucht en een van de meest corona-milde regio’s van Duitsland garanderen een heerlijke vakantie. En ik overdrijf niet als ik zeg dat al mijn gasten aangenaam verrast zijn en super enthousiast over deze plek. Sommigen noemen het zelfs het Toscane van Duitsland.

3 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie