De Hunsruck Blogger

Vanaf nu kan je op deze website geregeld een blog verwachten van de Hunsruck Blogger. Sommigen van jullie kennen haar blogs al van mijn andere website (www.connyinbollenbach.com). Met deze website ben ik echter met ingang van heden gestopt, omdat ik me vooral wil toeleggen op de verkoop van mijn kunst en schilderworkshops. Maar gezien de populariteit van de blogs over de Hunsruck heb ik besloten dit blog een plek te geven op Connies Arthome. Veel leesplezier gewenst. En wil je het blog blijven volgen, meld je dan aan als volger van conniesarthome.com.

Wie doet Conny glimlachen?


09/02 Buiten is het een witte winter. Snijdend koud, dat wel, maar prachtig licht om bij te schilderen.
Binnen staat een ezel met een paard. Dat paard heeft aandacht nodig. Van
verfstreken, veel streken. Zachte streken, kietelstreken, stevige, brede streken.
En kleur. Veel kleur. In tinten bruin, wit, geel, zwart…

Ezeltje strek je

Om goed voor het paard te zorgen heeft Conny verf en kwasten nodig. Die zijn helaas niet gratis. En bij de magische uitroep ‘Ezeltje strek je’ rollen er al coronatijden lang geen munten meer onder de staart uit. Vandaar deze oproep tot steun.


Met een symbolisch kopje koffie is ze alweer een beetje verder op weg geholpen en tover je zomaar een glimlach op haar gezicht. Klik op buy me a smile en vervolgens op de groene supportknop. Het wijst zich daarna vanzelf.

Geef een reactie