Buy me a coffee

Support me on Ko-fi, een fondsenwervingssite zonder winstoogmerk

Hoewel ik nooit om bijdragen gevraagd heb voor mijn werkzaamheden als kunstenaar en er nog steeds een beetje ‘dubbel’ in zit, is de noodzaak om dit nu te doen wel gestegen. Ook aan mij als kunstenaar en B&B-houder gaat de coronacrisis niet ongemerkt voorbij. Gelukkig heb ik een hele aardige en laagdrempelige manier ontdekt om mij en mijn werk te steunen.

Zoals jullie vast wel weten is de reisbranche wereldwijd zwaar getroffen door de corona-pandemie. Ook ik heb mijn B&B ( met de schilderworkshops mijn voornaamste bron van inkomsten) sinds maart vorig jaar moeten sluiten voor gasten.

Ook de kunstensector krijgt zware klappen. Veel aandacht is er in dit verband voor (dreigende) faissementen in de toneel – en muzieksector en ontslagen in de museumwereld, minder voor de worsteling van de individuele kunstenaar die met man en macht probeert het eigen hoofd boven water te houden. En zeker als je als kunstenaar autonoom wilt blijven en geen corona-troostwerk wilt maken is het extra moeilijk.

Geen klaagzang

Dit lijkt een klaagzang, maar dat is het niet. Iedereen die mij kent weet dat bij mij het glas altijd half vol is en niet half leeg. Ook als het water me tot de lippen staat.
Daarom vraag ik jullie om een beetje steun in zware tijden. Al is het maar een kop koffie die je virtueel voor me koopt op

www.ko-fi.com/green3

Ik zou het ook heel leuk vinden als je volger wordt van deze website. Zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste project: WOW. Een multi-mediaal project, waarbij ik onder meer samenwerk met Annemieke Lobbezoo aan wat in de basis een boek moet worden over onze gezamenlijke fascinate voor de Hunsruck

Buy me a coffee

Geef een reactie