Connies Schilder-cursussen

Hoe leuk kan het zijn

In de late zomer van 2019 stond de schildercursus in Bollenach in het teken van verhalen vertellen. De vraag die de deelnemers van te voren kregen was simpel: is er een boek, een herinnering, een droom, film, object dat kan dienen als inspiratiebron voor je schilderweek. De resultaten waren verrassend, zowel voor de docent als voor de deelnemers. Nieuwsgierig? Klik dan hier voor de verhalen achter de verhalen.IMG_3513

2020 

In Bollenbach heb ik een atelier, gekoppeld aan mijn B&B Connies Arthouse.

In 2020 biedt ik drie zomercursussen van een week aan in Bollenbach en in mijn atelier in Scheveningen kan je van november tot en met maart lessen volgen.

Het voordeel van Bollenbach is dat je kan blijven slapen en je even helemaal kan losmaken van je dagelijks leven in Nederland. Je hebt een eigen slaapkamer met douche en toilet en verder word je compleet in de watten gelegd, van ’s ochtends ontbijt tot ’s avonds diner. Mijn Arthouse heeft uiteraard ook WIFI.

Cadeau voor snel-boekers

Boek je voor 31 december 2019 een schildercursus in
mei, juni of augustus 2020
in Bollenbach
dan krijg je 50 euro cadeau

 

En zeg nou zelf, wat is er beter om je zinnen te verzetten dan creatief bezig zijn, genieten van mijn landschapstuin, lekker eten en drinken en gezellig gezelschap. Connies Schildercursussen bieden dit allemaal. Lees meer hierover op mijn website Conny in Bollenbach onder het kopje ‘ Connies schildervakanties in de Hunsruck.

CollageMaker_20190822_162335552

Geef een reactie