Reisgids met korting

Meld je aan voor een zomerschildercursus in Bollenbach en krijg korting op de gids over de Hunsruck

Zomerse schildercursussen in hartje Hunsruck

Heb je nog geen plannen voor je zomervakantie of lijkt het je leuk eens iets creatiefs te doen? Kom dan schilderen in de nog vrijwel onbekende, rustige Duitse regio ‘de Hunsrück’. Je bent van harte welkom in mijn schildersatelier met bijbehorende Bed & Breakfast omringd door een prachtige grote tuin gelegen in het hartje van de Hunsrück: het piepkleine dorp Bollenbach. 

Je kunt nog kiezen uit een ‘algemene schildercursus’ van 28 juli tot 4 augustus (van zondag tot zaterdag)
of een themacursus “Verhalen schilderen’ van 12 tot 15 juli (van vrijdag tot maandag). 

Bij de kosten voor de schildercursussen zijn logies, ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en verfrissingen inbegrepen (met uitzondering van de vrije woensdag, dan is alleen het ontbijt inbegrepen). Drank is voor eigen rekening. Geprepareerde doeken zijn tegen kostprijs verkrijgbaar. 

Prijzen pp voor een week: 1-p.kamer € 550 2-p.kamer € 550 per persoon 2-p.kamer bij gebruik van een persoon € 600 
Prijzen pp voor een lang weekend: 1 persoonskamer € 295 2 persoonskamer € 295 p.p. een 2 persoonskamer bij gebruik door 1 persoon € 345. 

Aanmelden: Aanmelden kan door een mail te sturen naar conniesarthouse@outlook.com Vermeld daarin je naam, adres, welke cursus je wilt volgen en of je alleen komt. Je krijgt dan zsm een mail met daarin alle relevante informatie. VOL is uiteraard VOL. 
Kijk voor meer informatie over de cursussen op https://connyinbollenbach.files.wordpress.com/…/voorjaarsni…

Kijk voor meer informatie over de recent verschenen (juni 2019) reisgids Hunsruck op de website van de uitgever of op de website van bol.com.
Bij aanmelding voor één van de zomercursussen krijg je 5,00 euro korting op de paperback (winkelprijs 18,50)

Geef een reactie